Pro výrobu našeho vína s duší zpracováváme pouze hrozny z našich vinohradů, což nám dává plnou kontrolu nad celým procesem jak ve vinohradě, tak i ve sklepě, od jarního řezu, přes zelené práce, vinobraní, zpracování, školení, až po nalahvování. Do klíčových fází se nepouští “nerodinní ” příslušníci a tak Know how výroby, odpovědnost i záruky jsou v jedněch rukou.
Vinobraní probíhá v období vrcholné zralosti pro dosažení maximální extraktivnosti a odrůdovosti při výnosu kolem jednoho kilogramu na keř. Sklizené hrozny se dále zpracovávají klasickou technologií, s minimalizací mechanických a chemických zásahů. Technologický postup u bílých vín je mírně reduktivní, kvašení pomocí startovní kultury neutrálních chladnomilných kvasinek pro zachování a rozvinutí ovocité aromatiky a odrůdového charakteru. Vína se dále školí v dřevěných akátových sudech a částečně v nerezových nádobách. U červených vín je proces mírně oxidativní, pro kvalitní přeměnu polyfenolických látek (taninů a flavonoidů) v harmonické tóny, fermentace – kvašení, až šestitýdenní, probíhá ve dřevěných kádích s ručním ponořováním matolinového klobouku. Po vylisování se červená vína školí v sudech dubových, část v sudech barikových,pravidelně obměňovaných. Bílá vína lahvujeme následující léto, červená na podzim, tedy po roce. Nalahvovaná vína poté leží a zrají ve starobylém sklepení pod náměstím.